tiistai 4. joulukuuta 2012

Pikakilpailu! Vastaa ja voita!

Enää vajaa viikko tämän syksyn toiseen ja viimeiseen Ofelia Marketiin! Sen jälkeen tapahtuma jää talvitauolle ja palaa iloksenne taas ensi vuonna. Siitä tuleekin merkittävä vuosi, sillä Ofelia Market saa silloin VIISI (!!!) kynttilää kakkuunsa! Tämän etapin kunniaksi haluamme tietysti tarjota teille ensi vuonna erityisen ikimuistoisen Ofelia Marketin ja sen vuoksi täytyy juhlamenojen suunnittelukin aloittaa ajoissa (vaikka kiirehän meille joka tapauksessa tulee – se on vain yksi tapahtumajärjestämisen muuttumattomia lakeja).

Tulevaa juhlavuotta ajatellen päätimme nyt järjestää pienen arvonnan, jonka ohjeet tulevat tässä:

Kirjoita meille sähköpostia osoitteeseen ofeliamarket@gmail.com ja kerro, mitä juuri SINÄ haluaisit nähdä ensi vuonna Ofelia Marketissa! Vinkkaa meitä esiintyjistä tai muusta ohjelmasta, teemoista, myyjistä tai ihan mistä tahansa, mikä mielestäsi kuuluisi juhlavuoden Ofelia Marketiin! Arvomme kaikkien vastanneiden kesken Varustelekan uuden, uljaan, uhkean ja upean pin up -kalenterin vuodelle 2013! Kalenteri on toteutettu yhteistyössä Suomen tyylikkäimmän pin-up -kuvaamon PinUp Helsingin ja valtakunnan johtavan korsettiateljeen Belle Modesten kanssa.



Kilpailuaika päättyy lauantaina 8.12.2012 klo 12:00 ja vain ajoissa saapuneet vastaukset otetaan huomioon arvonnassa. Ilmoitamme onnettaren suosikille voitosta sähköpostitse lauantain 8.12. kuluessa. Vastauksia saa toki lähettää meille myös kilpailuajan päätyttyä ja olemme kaikista ideoista ja vinkeistä todella kiitollisia! Kuka tietää – ehkäpä juuri sinun toiveesi toteutuu!

Onnea matkaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti